Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Να σταματήσουμε την στήριξη στις ναρκομπίζνες των αγγλοαμερικάνων στο Αφγανιστάν

«Να καταλάβουμε όλοι και κυρίως η ελληνική κυβέρνηση που επιμένει εν μέσω οξύτατης οικονομικής κρίσης να διατηρεί στρατεύματα στο Αφγανιστάν, πως στο βρώμικο παιχνίδι της Δύσης με τα ναρκωτικά στη χώρα αυτή, είναι συνένοχη», τονίζει σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του νέου Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος Ελληνορωσική Συμμαχία. Και προσθέτει: «Επίσημα πια και σύμφωνα με το Sky News, οι ρωσικές αρχές θεωρούν, πως οι στρατιωτικές δυνάμεις της Δύσης που βρίσκονται στο Αφγανιστάν, είναι υπεύθυνες για το ότι η Ρωσία έχει καταντήσει η μεγαλύτερη αγορά ηρωίνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Viktor Ivanov, επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας καταπολέμησης των ναρκωτικών, αναφέρει πως τα βρετανικά στρατεύματα στην επαρχία Helmand, δεν πράττουν το παραμικρό, προκειμένου να σταματήσουν τη παραγωγή του θανατηφόρου ναρκωτικού. «Το 60% όλων των οπιούχων του πλανήτη, παράγονται στη περιοχή την οποία ελέγχουν οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις», ξεκαθαρίζει ο ανώτατος αξιωματούχος της Ρωσικής Ομοσπονδίας». Και προσθέτει με νόημα: «Υπήρχαν μόλις 25 στρέμματα οπίου το 2004. Σήμερα τα στρέμματα είναι 90.000. Αυτό δείχνει το πόσο αποδοτικοί είναι οι Βρετανοί…».
Τεράστιες εκτάσεις στα σύνορα μεταξύ Ρωσίας και Καζακστάν, χρησιμοποιούνται για τη λαθραία εισαγωγή ηρωίνης από το Αφγανιστάν στη Ρωσία αλλά και σε όλον τον πλανήτη.  Κάποιες ποσότητες κατάσχονται από τις αρχές, οι περισσότερες  όμως όχι. Οι ποσότητες που ανακαλύπτονται και κατάσχονται είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μόλις το 5% περίπου της συνολικής ηρωίνης που εισέρχεται στη Ρωσία, ανακαλύπτεται. Αυτό αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος της συνολικής ποσότητας που προέρχεται  από το Αφγανιστάν, και που υπολογίζεται στους 60 περίπου τόνους κάθε χρόνο».

Έτσι, η Δύση και κυρίως οι αγγλοαμερικανοί, με προσχήματα πότε «την αποκατάσταση της δημοκρατίας», (όπως με την εξαπάτηση Μπούς – Μπλέρ της διεθνούς κοινότητας για ύπαρξη δήθεν όπλων  μαζικής καταστροφής, διέλυσε το Ιράκ καταληστεύοντας τα πετρέλαιά του), επιμένει με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας να συντηρεί τεράστιες στρατιωτικές μισθοφορικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Οι οποίες δυνάμεις, όχι μόνο δεν κατάφεραν να «εξαφανίσουν τους Ταλιμπάν από τον χάρτη» όπως ισχυρίζονταν, αλλά το χειρότερο, είναι συνένοχες  στην αύξηση της παραγωγής των σκληρών κυρίως ναρκωτικών στη χώρα αυτή. Κάτω μάλιστα από την στρατιωτική τους ομπρέλα και όπως υποστηρίζει ο Ρώσος αξιωματούχος, «να λειτουργούν και ως η υψηλή επιστασία, με το αζημίωτο φυσικά υποθέτουμε, παραγωγής ηρωίνης.
Η ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, να επαναπροσδιορίσει τη στάση της απέναντι στη συμμετοχή της χώρας μας στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των αγγλοαμερικανών στο Αφγανιστάν. Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα της Ελληνορωσικής Συμμαχίας, δηλώνει δημόσια, πως δεν προτίθεται στον βαθμό που το αφορά, ως Κίνημα Ενεργών Πολιτών, να συνεχίζει να βάζει πλάτη με τα παιδιά μας, τους Έλληνες στρατευμένους μας, στις ναρκομπίζνες των αγγλοαμερικανών στη δύστυχη αυτή χώρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου