Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Θεσσαλονίκη 4/12/09

Σε πλημμυρίδα εξελίσσεται η εγγραφή μη ενταγμένων σε πολιτικά σχήματα πολιτών αλλά και η προσχώρηση στελεχών κομμάτων από όλο το πολιτικό φάσμα της πατρίδας μας, στο Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, Ελληνορωσική Συμμαχία.

Ενώ αναμένονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον τομέα της συμπαράταξης με το Κίνημα της Ελληνορωσικής Συμμαχίας - μια που προσωπικότητες γνωστές για την ακεραιότητα και τον πατριωτισμό τους έχουν ήδη δηλώσει την απόφασή τους να προσχωρήσουν στην Ε.Σ, μετά από δημόσια δήλωση παραίτησής τους από άλλους πολιτικούς χώρους - σε μια εντυπωσιακή κίνηση, τα κορυφαία στελέχη του Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) κ.κ. Χριστοδουλάρης Σωκράτης και Γιάντσης Μιχαήλ, ανακοίνωσαν επισήμως την στράτευσή τους με την Ελληνορωσική Συμμαχία.

Να σημειώσουμε εδώ πως, κοινή είναι πια η αποδοχή του κεντρικού πολιτικού στόχου του Κινήματος, της αποκατάστασης δηλαδή της γεωπολιτικής ισορροπίας της χώρας μας, την οποία υποθήκευσε σε βάρος της πατρίδας μας, το «ατλαντικόστροφο», πολιτικό κατεστημένο.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαμόρφωση του προγράμματος του Κινήματος, ο προγραμματισμός ενημερωτικών εκδηλώσεων, το άνοιγμα γραφείων της Ελληνορωσικής Συμμαχίας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και οι επαφές με τις πολιτικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Να υπενθυμίσουμε σε όσους θέλουν να έλθουν σε επαφή με την Ελληνορωσική Συμμαχία πως, μπορούν να επισκεφθούν την Ιστοσελίδα της www.elros.tk , να στείλουν επιστολή στο elros@cyta.gr , η να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6947276888 με τον συντονιστή της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κ. Γαβριήλ Αβραμίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου